Over Biohome Nederland

Al jaren ben ik, Julien, gek op het houden van aquariums. Net als vele andere hobbyisten wil ik alleen het allerbeste voor mijn vissen en gelukkig kun je tegenwoordig, alles wat je wilt weten (en niet wilt weten), vinden op YouTube en internet. Dankzij YouTube raakte ik bekend met de fameuze anaerobe bacteriën en de mogelijkheid om een volledige stikstofcyclus te creëren.
Omdat ik geen zin had om te experimenteren met dikke lage bodemsubstraat en zelfs het toevoegen van Wodka ben ik gaan zoeken of er niet een product op de markt was met de oplossing. Na wat speurwerk kwam ik de producten van Biohome op het spoor en dankzij het YouTube kanaal van Richard (Pondguru) heb ik de unieke eigenschappen van dit ongeëvenaarde product ontdekt. Het verbaasde me dat Biohome Filtermedia nog niet in Nederland te verkrijgen was en heb het daarom “noodgedwongen” in Engeland besteld.

Nieuwsgierig waarom dit prachtige product hier nog niet te krijgen was (terwijl het zo immens populair is in Azië en nu ook in landen als Engeland, Verenigde Staten, Canada, Zwitserland, Zuid-Afrika, enz.) raakte ik in contact met Richard. Ik kon al snel mijn enthousiasme niet meer in bedwang houden en Biohome Nederland was geboren.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de producten van Biohome superieur zijn ten opzichte van andere merken. Uiteraard gebruik ik het product ook zelf in mijn aquariums en dankzij o.a. het systeem van GHL (waarmee ik d.m.v. allerlei sensoren de waterkwaliteit kan monitoren) weet ik dat de producten van Biohome echt werken.

Nog niet overtuigd? Kijk dan eens op de pagina “Biohome op YouTube” voor nog veel meer informatie en reviews over dit geweldige product.